Državni prvaci... Državni rekorderi...

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/sknisorg/public_html/modules/views/views.module on line 879.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/sknisorg/public_html/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/sknisorg/public_html/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/sknisorg/public_html/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/sknisorg/public_html/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/sknisorg/public_html/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.

     Još jedan veliki uspeh naših takmičara na državnom prvenstvu. Juče se održalo do sada najbrojnije državno prvenstvo na otvorenom sa čak 93 takmičara u svim konkurencijama. Domaćini iz SK „Knez Lazar“ su održali jedno fantastično takmičenje na svom teneru u blizini Petrovca na Mlavi.

     Mi smo se kao po običaju takmičili u više konkurencija, seniori, seniorke, juniori, juniorke i kadeti. I u svakoj konkurenciji je došla barem po jedna medalja.

 

     U konkurenciji seniora izvanredni Vladimir Popović nas je sve iznenadio zaista sjajnim gađanjem i došao je do bronzane medalje. Na žalost ta bronza je osvojena u duelu sa klupskim kolegom Grozdanovićem. Sa druge strane, ono što nas veoma raduje kada govorimo o seniorima je to da smo odbranili titulu državnog prvaka ekipno, naši seniori su opet na najvišem postolju stajali ispred kolega iz Pančeva i Novog Sada. Kod seniorki naša Svetlana Nikolić je uspela da izbori još jednu bronzu za klub.

     Naš podmladak nas je već navikao na uspeh ali nam prirede i po koje još lepše iznenađenje. Kod juniora Petar Stefanović je uzeo zlatnu medalju, ali kod juniorki naša Katarina Milošević osim što je uspela da izbori prvo mesto ona je popravila i svoj državni rekord.

     Kadeti su standardno odlični. Nikola Stefanović je ponovo potvrdio da je najbolji u svojoj konkurenciji u našoj zemlji a odmah do njega klupski kolega Nikola Dinić.

     Sve u svemu klub je veoma zadovoljan uspehom naših takmičara na ovom prvenstvu. Vreme nas je jedva poslužilo, po promenljivom vetru i povremenoj kiši opet smo uspeli da pokupimo brdo medalja. Pa kako da budemo nezadovoljni...