Državno prvenstvo 2012 - Indoor


Najvažnije takmičenje u indoor sezoni je, naravno, Državno prvenstvo. Streličari našeg kluba uvek daju sve od sebe da bi što bolji plasman osvojili. Tako da smo ove godine još jednom dokazali da smo klub koji najviše radi na svojim streličarima, klub koji je uvek iza svojih takmičara i da smo najsložniji ( samo navijanje za naše streličare u finalu raspucavanja je to dokazalo ). Naravno, i ove godine smo uzeli najveći broj medalja.

U streličarskom klubu Niš oduvek se negovala tradicija " Na mlađima svet ostaje ", zbog toga imamo i najveći broj mlađih takmičara. Prvenstveno u kategoriji mlađih pionirki Kristina Jelić uzela je zlatnu medalju.
U kategoriji starijih pionira Matija Milenković okitio se bronzom, a Nikola Dinić srebrom.
Kadet Petar Stefanović uzeo je bronzanu medalju, dok je kadetkinja Nina Milenković osvojila zlato. U istoj kategoriji Jelena Čolović zauzela je četvrto mesto.
Junior Vladimir Popović okitio se zlatom, takođe.
Seniorke su bile prvo mesto ekipno, dok u pojedinačnoj konkurenciji Ana Stanković bila je druga, a Svetlana Nikolić treća.
Seniori su takođe bili prvi ekipno, a Birđan Marčel osvojio je zlatnu medalju, dok je Ivan Tasić osvojio bronzanu.
I naši ostali takmičari su postigli zavidne rezultate i još jednom pokazali kako se u streličarskom klubu Niš neprestano radi na tome da streličari napreduju, i imaju sto bolje rezultate. Ali, i pored streličarskih aktivnosti, uvek su, članovi kluba, spremni da podrže svoje klupske drugove i bodre ih.

Fotografije sa ovog turnira možete pogledati u galeriji.