HAJDE DA BUDEMO SKROMNI - ,,ŽETVA MEDALJA“

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/sknisorg/public_html/modules/views/views.module on line 879.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/sknisorg/public_html/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/sknisorg/public_html/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/sknisorg/public_html/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/sknisorg/public_html/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/sknisorg/public_html/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.

Na nedavno održanom Saveznom INDOOR turniru u Kovilovu, Streličarski klub ,,Niš“ , koji je posle dužeg vremena nastupio u gotovo kompletnom sastavu, osvojio je 11 pojedinačnih i dve ekipne medalje,uglavnom zlatnih, i na taj načim postavio svojevrstan rekord.

Naime, sve medalje su osvojene u kategoriji olimpijskog luka, u raznim starosnim kategorijama, čime smo potvrdili dominaciju u ovoj diviziji, i nastavili dugogodišnji niz dobrih rezultata, potvrđenih i na poslednjim Državnim prvenstvima.Svojevrstan kuriozitet je i osvajanje pet od mogućih šest medalja,u muškoj i ženskoj seniorskoj konkurenciji.Izmakla nam je samo bronza u konkurenciji seniorki.To je ,zasigurno, do sada nezabeležen rezultat u istoriji srpskog streličarstva, a sumnjamo da će u skorijoj budućnosti, neko uspeti da se i približi ovakom rezultatu na brojnom i jakom turniru, kakav je bio ovaj u Kovilovu. Ako tome dodamo da su i najmlađi bili na nivou sjajnih rezultata, i da je u najmlađoj konkurenciji Milenković Matija postavio nov Državni rekord sa 412 krugova, onda je slika potpuna.
Uz želju da i sledeće godine postižete ovakve, pa i još bolje rezultate, Streličarski klub ,,Niš“ svim svojim članovima želi srećnu Novu godinu i Božićne praznike.

Fotografije sa ovog turnira možete pogledati u galeriji.